Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Flytoget til Suvarnabhumi er åpnet

Collapse
X
Collapse

 • Flytoget til Suvarnabhumi er åpnet

  Etter lange forsinkelser i bygging, og flere tester, åpnet Suvarnabhumi flyplasslink for kommersiell drift i dag mandag (23.08.2010). Rabatter på turer tilbys fram til slutten av 2010. Flytoget forkorter reisetiden for inngående og utgående luftreisende samt lettelser i ankomster og avganger forhold til eksisterende flyplasstransport.  Kontrakten på byggingen ble undertegnet i januar 2005, den startet i juli 2005. Linjen er bygget av et konsortium av B Grimm, STECON og Siemens, og eies og drives av stat Railway of Thailand (SRT). De beregnede kostnadene for prosjektet er 25.9 milliarder baht.

  Den 28km lange jernbanen forbinder Suvarnabhumi Airport i den østlige flanken av hovedstaden og City Air Terminal i Bangkok Makkasan område, der passasjerene kan sjekke inn bagasjen sin.

  Med en kapasitet på hastigheten på 160 km per time, vil toget sone åtte stasjoner som kan ta opptil 50 000 passasjerer daglig.

  City Line pendler turer, med egne priser på Bt30, tar 30 minutter å komme seg til flyplassen, og vil operere 24 timer fra Phaya Thai stasjon. Togene går gjennom seks stasjoner.

  Express Service opererer 19 timer daglig fra 6am til 1am og gir en non-stop reise mellom City Terminal og flyplassen med tilbudspriser på BT100.


  Link til flytogets nettside med avgangstider om annen info: http://www.bangkokairporttrain.com/

  • namkeng
   #1
   namkeng kommentert
   Editing a comment
   Endelig, gleder meg.

  • Chang-noi
   #2
   Chang-noi kommentert
   Editing a comment
   hvor??

   Rulletrapp helt ned under bakkeplan... Stasjonen er lik en mrt stasjon.. God tur:D:
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

 • Suvarnabhumi Airport får automatisk passkontroll
  Andaman
  Flyplassen får automatisk sjekkesystem for pass.

  Suvarnabhumi Airport har investert mer enn 76 millioner baht på et automatisk passinspeksjonssystem for å løse problemet med kø på immigrasjon checkpunkter ved ankomst landet.
  . Assisterende direktør i Suvarnabhumi Airport, Wilaiwan Nadwilai, rapporterte at for å løse problemet med overbefolkning og linjer på immigrasjons sjekkpunkter, har det vært investert mer enn 76 millioner baht for installasjon av et automatisk pass inspeksjonssystem. Åtte maskiner vil bli installert ved ankomstdelen og ytterligere åtte ved avgangsdelen. Pas
  ...
  25-05-2011, 12:16
 • Støtt Barnehjem i Thailand og samtidig si din mening i samfunnsaktuelle spørsmål!
  Rise
  Hei alle sammen!

  Jeg har kommet over en måte der Thailand venner kan støtte organisasjonen ADRA som er en av få norske organisasjoner som driver humanitært arbeide i Thailand. http://www.adranorge.no/Regioner-og-land/Asia, Thailand får jo ikke støtte fra Norad så her kan vi hjelpe til.

  Firmaet Norstat Norge som er størst i Nord Europa på opinionsundersøkelser har startet noe som heter Frivillighetsstøtten der de som vil kan melde seg inn på www.panel.no og for hver undersøkelse de besvarer gi ca 10 kr til ADRA. Alt er helt frivillig og...
  11-05-2011, 12:36
 • Et lite stykke Thailand
  Andaman
  Det er duket for en ny runde av Et lite stykke Thailand. Her får du en rørende og morsom smakebit av serien, som har sesongpremiere torsdag.
  Dersom du, som oss, gleder deg til gjensynet med den åpne og hjertevarme gjengen i Et lite stykke Thailand, kan du nå korte ventetiden med en liten sniktitt på den nye sesongen.


  THAIFJORD - an award winning docudrama-series from Norway from Skoftis AS on Vimeo.


  NB: Filen er stor, og kan ta litt tid å laste. I kveld kl.20.30 på TV Norge!

  Gullruten i 2008 De thai-norske familiene i den lille vestlandsbygda Tresfjord, ...
  20-01-2011, 17:19
 • Artikkel NÅR skal du reise HVOR i Thailand?
  Andaman
  Thailand er helårs-reisemål - men regntiden varierer
  THAILAND (VG) Kan du tenke deg noe bitrere enn å treffe midt i regntiden når familien endelig har spart opp nok penger til å dra på Thailand-ferie? Følg VGs råd og ungå vær-fella!

  For deilige Thailand kan være et lunefullt vær-land!

  Landet er langstrakt - som Norge - og regntiden inntreffer ikke samtidig overalt. Derfor er det viktig å velge rett årstid når du skal på Thailand-ferie, til et land som etterhvert har fått status som helårsreisemål.
  - Variert geografi
  Bilde: Kata beach
  - Thailand har variert geografi, bl.a. flere fjellområder. Dette gir opphav til variasjoner klima, slik at regntiden enkelte steder er noe forskjøvet i forhold til andre steder, forklarer meteorolog Hilde Holdhus ved Storm Weather Center til VG. Som her hjemme regner det mest i vest - langs kysten mot Andaman-havet. - Området fra Khao Lak via Phuket, Krabi og sørover til provinsen Trang nede...
  16-01-2011, 18:51
 • Thai Airways går for oppgradering av sitteplasser
  Andaman
  Detaljer har begynt å dukke opp om den nye generasjonen av sitteplasser som Thai Airways vil begynne å installere de kommende årene. Akkurat nå er ikke standarden på Thai's sitteplasser konkurransedyktige, spesielt i Business class (se Bad for Business i mars 2010 utgaven av Business Traveller) hvor man kan finne sitteplasser som kan være et par generasjoner bak det som tilbys av blant annet British Airways , SIA, og snart Cathay Pacific.

  Sitert i Bangkok Post , sier Rangsiman Mokkhasmit, direktør for produktutvikling i Thai airways, "Dagens...
  08-12-2010, 21:49
 • Obligatorisk språktest for thaier til England
  Andaman
  Thai ektefeller som søker om visum for å delta eller gifte seg med britiske partnere i Storbritannia må nå ta en engelsk test. Kan det være en forsmak på hva som også kommer for thaier som ønsker å reise til Norge må gjennom? Gjennomgå et norskkurs? "Fra 29. november må enhver ikke-europeiske innvandrere som ønsker å reise inn i eller forbli i Storbritannia som partner i et britisk statsborger eller en person bosatt i Storbritannia må vise at de kan snakke og forstå engelsk, ved å ta en godkjent engelsk språktest," ifølge en offisiell britisk kunngjøring fra ambassade annonsert på søndag. ...
  24-11-2010, 23:45
Working...
X