Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

TAT med mobilapplikasjon

Collapse
X
Collapse

 • TAT med mobilapplikasjon

  Click image for larger version

Name:	mzl.dkndfjmf.320x480-75.jpg
Views:	3
Size:	37,2 KB
ID:	51831Turistmyndighetene i Thailand (TAT) har lansert en ny applikasjon for mobil kalt "Speak Thai". Dette programmet er tilgjengelig på WAP versjon for alle mobilbrukere, videre for iPhone-brukere er dette programmet tilgjengelig for gratis nedlasting fra Apple Store.
  Dette programmet er et nyttig verktøy for turister i Thailand med over 2500 ord delt inn i ulike kategorier og forhold som kan søkes gjennom søkeord.
  Nedlastingen ligger i Apples Appstore for å lastes ned og installert for iPhone for å hjelpe turister å kommunisere med Thaier når som helst og hvor som helst med et par enkle tastetrykk.
  Den mest nyttige funksjonen i dette programmet er en stemmeaktivert oversetter med både en mannlig og kvinnelig stemme for å gjøre oversettelsen enklere. Versjonsoppdateringer for programvaren vil også være tilgjengelig med flere språk for valg i nær fremtid.
  "Speak Thai" oversettelsesprogrammet gjør kommunikasjon med Thai folk mye lettere, i noen få enkle trinn det kan installeres på mobile enheter, og sørger for at turistene kan gjøre seg forstått når du er på ferie i Thailand. Applikasjonen kan lastes ned her .

  Kilde:prweb.com
   Posting comments is disabled.

  Latest Articles

  Collapse

  • Suvarnabhumi Airport får automatisk passkontroll
   Andaman
   Flyplassen får automatisk sjekkesystem for pass.

   Suvarnabhumi Airport har investert mer enn 76 millioner baht på et automatisk passinspeksjonssystem for å løse problemet med kø på immigrasjon checkpunkter ved ankomst landet.
   . Assisterende direktør i Suvarnabhumi Airport, Wilaiwan Nadwilai, rapporterte at for å løse problemet med overbefolkning og linjer på immigrasjons sjekkpunkter, har det vært investert mer enn 76 millioner baht for installasjon av et automatisk pass inspeksjonssystem. Åtte maskiner vil bli installert ved ankomstdelen og ytterligere åtte ved avgangsdelen. Pas
   ...
   25-05-2011, 12:16
  • Støtt Barnehjem i Thailand og samtidig si din mening i samfunnsaktuelle spørsmål!
   Rise
   Hei alle sammen!

   Jeg har kommet over en måte der Thailand venner kan støtte organisasjonen ADRA som er en av få norske organisasjoner som driver humanitært arbeide i Thailand. http://www.adranorge.no/Regioner-og-land/Asia, Thailand får jo ikke støtte fra Norad så her kan vi hjelpe til.

   Firmaet Norstat Norge som er størst i Nord Europa på opinionsundersøkelser har startet noe som heter Frivillighetsstøtten der de som vil kan melde seg inn på www.panel.no og for hver undersøkelse de besvarer gi ca 10 kr til ADRA. Alt er helt frivillig og...
   11-05-2011, 12:36
  • Et lite stykke Thailand
   Andaman
   Det er duket for en ny runde av Et lite stykke Thailand. Her får du en rørende og morsom smakebit av serien, som har sesongpremiere torsdag.
   Dersom du, som oss, gleder deg til gjensynet med den åpne og hjertevarme gjengen i Et lite stykke Thailand, kan du nå korte ventetiden med en liten sniktitt på den nye sesongen.


   THAIFJORD - an award winning docudrama-series from Norway from Skoftis AS on Vimeo.


   NB: Filen er stor, og kan ta litt tid å laste. I kveld kl.20.30 på TV Norge!

   Gullruten i 2008 De thai-norske familiene i den lille vestlandsbygda Tresfjord, ...
   20-01-2011, 17:19
  • Artikkel NÅR skal du reise HVOR i Thailand?
   Andaman
   Thailand er helårs-reisemål - men regntiden varierer
   THAILAND (VG) Kan du tenke deg noe bitrere enn å treffe midt i regntiden når familien endelig har spart opp nok penger til å dra på Thailand-ferie? Følg VGs råd og ungå vær-fella!

   For deilige Thailand kan være et lunefullt vær-land!

   Landet er langstrakt - som Norge - og regntiden inntreffer ikke samtidig overalt. Derfor er det viktig å velge rett årstid når du skal på Thailand-ferie, til et land som etterhvert har fått status som helårsreisemål.
   - Variert geografi
   Bilde: Kata beach
   - Thailand har variert geografi, bl.a. flere fjellområder. Dette gir opphav til variasjoner klima, slik at regntiden enkelte steder er noe forskjøvet i forhold til andre steder, forklarer meteorolog Hilde Holdhus ved Storm Weather Center til VG. Som her hjemme regner det mest i vest - langs kysten mot Andaman-havet. - Området fra Khao Lak via Phuket, Krabi og sørover til provinsen Trang nede...
   16-01-2011, 18:51
  • Thai Airways går for oppgradering av sitteplasser
   Andaman
   Detaljer har begynt å dukke opp om den nye generasjonen av sitteplasser som Thai Airways vil begynne å installere de kommende årene. Akkurat nå er ikke standarden på Thai's sitteplasser konkurransedyktige, spesielt i Business class (se Bad for Business i mars 2010 utgaven av Business Traveller) hvor man kan finne sitteplasser som kan være et par generasjoner bak det som tilbys av blant annet British Airways , SIA, og snart Cathay Pacific.

   Sitert i Bangkok Post , sier Rangsiman Mokkhasmit, direktør for produktutvikling i Thai airways, "Dagens...
   08-12-2010, 21:49
  • Obligatorisk språktest for thaier til England
   Andaman
   Thai ektefeller som søker om visum for å delta eller gifte seg med britiske partnere i Storbritannia må nå ta en engelsk test. Kan det være en forsmak på hva som også kommer for thaier som ønsker å reise til Norge må gjennom? Gjennomgå et norskkurs? "Fra 29. november må enhver ikke-europeiske innvandrere som ønsker å reise inn i eller forbli i Storbritannia som partner i et britisk statsborger eller en person bosatt i Storbritannia må vise at de kan snakke og forstå engelsk, ved å ta en godkjent engelsk språktest," ifølge en offisiell britisk kunngjøring fra ambassade annonsert på søndag. ...
   24-11-2010, 23:45
  Working...
  X