Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Bra steder å bu rundt Pattaya

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Bra steder å bu rundt Pattaya

  Hei

  Er det noen som har kjennskap til gode steder å kjøpe seg en familiebolig rundt Pattaya, er veldig opptatt av å ikke bosette meg et sted der "russermafiaen" holder til?

  Må være et seriøst sted med gode naboer, ikke leiligheter men hus. Skal flytte hele fam. dit. Retirement.
  http://www.norway2thailand.com

 • #2
  masse fine plasser i utkanten av pattaya sentrum.ligger en del inne på finn.no..viking village ser ut til å ha noen fine hus på andre siden av sukhumvit

  Kommentar


  • #3
   Av egen erfaring (kjøpte selv hus der for 7mnd. siden) så vil jeg anbefale å kjøpe bolig i Bang Sare (ca. 15-20min med bil forbi Pattaya) Temmelig nytt boligfelt med 70-80% folk fra Scandinavia der (mesteparten familiefolk) Jeg kommer tilbake med nettsiden til området litt senere. Der kan kjøpes splitter nytt, eller brukt hus. Pris fra 300.000 NOK og oppover.

   Kommentar


   • #4
    Takk for svar, jeg har vært inne på nett og sett på noen hus der, virker bra, er det et rolig strøk?
    http://www.norway2thailand.com

    Kommentar


    • #5
     Ja, det er et rolig strøk. Jeg og min kone har vært og sett på hus i flere områder de siste årene. Både i HUA HIN, PHUKET, JOMTIEN (og flere plasser jeg ikke husker navnet på i farten) Jeg fikk snakket med flere i "boligfeltet" vi nå har kjøpt selv (både norske og svenske) som også hadde vært flere plasser og sett etter hus. Og de også anbefalte å kjøpe i BANG SARE (siden det er et roligere og familievennlig område) 10min å spasere ned til stranden, og også få minutter å spasere til dagligvarebutikker og restauranter. Og ikke minst la meg nevne at akkurat dette feltet har ingen problem med drenering av vannmasser. For flere plasser kan akkurat det være et problem. Og prisene på hus i BANG SARE er fremdeles overkommelige (iallefall for min del)

     Kommentar


     • #6
      Link til plassen jeg snakker om:
      http://ite.co.th/project.html
      Området/boligfeltet heter BAAN KOONSUK 1 & 2
      Må få tilføye at der er flere (nye) hus (og andre typer) som er til salgs enn hva nettsiden viser....og i andre prisklasser også.

      Kommentar


      • #7
       Virkelig fine hus, hvis jeg forstår det riktig kommer el.installasjon og rør i tillegg? Har du noen egne bilder fra området, hadde satt pris på om du kunne sendt noe på mail til meg: bgeggen@mac.com
       Bra at det er et familiested, gode naboer har nesten alt å si, det vel ikke så langt til Rayong heller, datteren skal begynne på skole der.
       Prisene virker overkommelige, vet ikke hvordan det er med å få lån i bank der, kunne jo da valgt et hus med større plass og standard ved lån av deler av beløpet? Jeg skal lese litt på nettet om Bang Sare, virker veldig interessant.
       http://www.norway2thailand.com

       Kommentar


       • #8
        Har sent deg mail

        Kommentar


        • #9
         Invezt, takk for all hjelp jeg fikk av deg, det har vært til god nytte for oss, har nå gjort oss opp en klar mening om sted å flytte til, vil nok følge dine råd. Skal bli fint å bli gammel i Thailand
         Har forresten lagt ut en nettside med blogg som omhandler tiden før og etter flyttingen: http://www.norway2thailand.com
         http://www.norway2thailand.com

         Kommentar


         • #10
          Vi har nylig kjøpt hus i Bang Sare.


          http://www.grandgardenhome.com/

          Kommentar

          Working...
          X