Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Tur i juli med 5 barn fra 11-17 år

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Tur i juli med 5 barn fra 11-17 år

  Hei!
  Vi reiser til Phuket i juli sammen med våre 5 barn, og har ennå ikke lagt planer hvor vi skal reise ennå. Vi tenkte å bare dra ned til havna og kanskje starte på Railey Beach.
  Vi hadde lyst å øyhoppe litt, men er litt usikre på reiseruta og båtalternativene i denne perioden. Er det noen som har noen gode råd, så er vi veldig takknemmelig.
  Har vært i Thailand 6 ganger før, så er ikke helt ukjent. Men nå som barna er så pass store har vi jo mer frihet til å reise mer rundt med de.

 • #2
  Phuket er et utmerket utgangspunkt for turer både nordover og sørover. Og ikke minst har Phuket med nærliggende områder mye som gjør oppholdet spennende og innholdsrikt for barn. Du nevner Railey Beach, da har du kanskje tatt båt fra Phuket til Ao Nang, via Railey Beach? Det er en veldig fin tur, og kan anbefales.
  En fin dagstur er ut til den lille øya Koh Kai med speedbåt, der er en tur jeg har gjort mange ganger. Det er en kort tur ut til en nydelig liten øy der ungene kan snorkle med fisker i alle regnbuens farger: http://www.phuket.com/magazine/khai-islands-tour.htm

  Ellers er det en lignende tråd her på forumet der du kanskje kan finne noen tips, selv om den er noen år gammel: https://www.thaiportalen.no/forum/fo...m-utgangspunkt

  Kommentar

  Working...
  X