Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Thailand i høstferien

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Thailand i høstferien

  Vi er en familie på 6 som har bestilt fly men ikke opphold til Thailand for første gang i oktober d.å.
  Forventningene er høye men vi er usikre på hvor vi skal bestille husrom siden det er en ustabil årstid. Vil jo så gjerne ha mest mulig sol de 14 dagene vi skal være der.
  Er det noen her som kan gi oss noen gode tips?
  Last edited by RiDa; 01-08-2019, 05:38.

 • #2
  Som i Norge har klimaet endret seg de siste årene. Tidligere var det et mere tydelig skille mellom regntiden og den tørre årstiden i Thailand. Nå er ikke skillet like tydelig lengre. Nord og nord-øst er tørrest, men dere ønsker kanskje å bo et sted nær sjøen? Da skiller Hua Hin seg ut som området med minst regn i oktober. Forøvrig kan det likevel forventes en del regn i Thaigulfen i oktober, på steder som Koh Samui. På den andre siden mot Andamansjøen som Phuket, er fremdeles regntiden i full gang, selv om den er sterkt på retur i oktober.

  Reiser dere enda lengre sørover, til provinsen Trang, som jeg kjenner veldig godt til, er det mindre regn. Der er det mange flotte øyer og steder med innbydende sandstrender. Her er det det også langt mindre trykk med turister. Nedenfor er det en oversikt som viser noen av stedene med statistikk på antall dager med regn og hvor mye regn i mm.

  Kommentar

  Working...
  X