Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Turister trosser røde flagg på strender i Phuket

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Turister trosser røde flagg på strender i Phuket

  Click image for larger version

Name:	
Views:	2
Size:	119,0 KB
ID:	52108 Den thailandske meteorologiske avdelingen (TMD) ga i morges ut sin værvarsel for Phuket og Andamankysten, med advarsel om kraftig regnvær og farlige bølger.

  Advarselen kommer etter at badevakter på Patong Beach reddet tre kinesiske turister fra en farlig undervannsstrøm tirsdag (30. juli) etter at de ignorerte de røde “No Swimming” -flaggene som markerte hvor det er farlig å svømme.

  To av turistene ble trygt reddet opp og kunne gå etter å ha blitt brakt tilbake til land, men en mann fikk pusteproblemer og utslitt, og trengte hjelp for å bli ført fra stranden.

  "Heldigvis var det ingen som trengte å reise til sykehus, men det er en veldig alvorlig advarsel for folk å adlyde de røde flaggene," bemerket Patong Surf Life Saving på sin Facebook om hendelsen.

  TMDs værvarsel ble gitt ut i morges (1. august) av Southwestern Meteorological Center (West Cost), med base nær Phuket internasjonale lufthavn, og bemerket: “Den sterke sørvestlige monsunen råder over Andamanhavet og Gulf of Thailand. Fra 31. juli til 6. august er utbrudd av kraftig regn også mulig for alle kystprovinsene i Andaman og østlige provinser. ”

  Vindbølger i Andamanhavet er sannsynligvis hver to til tre meter høye. I tordenværsområder vil bølgene være mer enn tre meter høye, bemerket advarselen, utstedt av TMD-generaldirektør Phuwieng Prakammintara.

  Kilde: thephuketnews.com
  Trosset advarsler
Working...
X