Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Pichet Klunchun Dance Company til Operaen i oktober

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Pichet Klunchun Dance Company til Operaen i oktober

  Fra TrAP fikk vi en henvendelse om å informere om at den internasjonalt anerkjente Thailandske dansekunstneren Pichet Klunchun kommer til Norge. Arrangementet er støttet av blant andre Thai Airways og Kulturdepartementet.

  ----

  Click image for larger version

Name:	pichet.dance.jpg
Views:	1
Size:	53,7 KB
ID:	48501Hei! Den anerkjente Thailandske dansekunstneren Pichet Klunchun kommer til Norge for første gang i oktober for å danse på Den Norske Opera og Ballet, og vi TrAP lurte på om det kunne være interessant for dere å informere brukerne deres om denne forestillingen? Jeg legger inn litt informasjon om Pichet under. Og så må dere gjerne ta kontakt hvis dere vil ha en flyer eller noen bilder.

  PICHET KLUNCHUN TIL OPERAEN I OKTOBER
  5. - 7. oktober opptrer Pichet Klunchun og hans dansekompani for første gang på norsk jord. Denne internasjonalt svært anerkjente thailandske dansekunstneren er invitert til Norge av TrAP, for to forestillinger over tre dager hos Den Norske Opera og Ballett i Bjørvika. Pichet regnes som en fornyer av moderne dansekunst i forening mellom tradisjon og det moderne. Han tar utgangspunkt i den tradisjonelle thailandske og kambodsjanske danseformen khon, en strengt stilisert og vakker danseform forbundet med bruk av tradisjonelle og spektakulære drakter og masker, som et ståsted i utvikling av en sørøst-asiatisk samtidsdans, hvor tradisjon, klassisk bevegelse og mytologi veves sammen med eksperimentell koreografi, visuell enkelhet og samtidig politisk relevans.


  Den Norske Opera og Ballett, prøvesalen, 5.–7. oktober 2012

  Chui Chai : 5. oktober kl. 19.00 og 6. oktober kl. 15.30
  Nijinsky Siam: 7. oktober kl. 17.00


  Forestillingene med Pichet Klunchun Dance Company på Den norske opera og ballett er produsert av Transnational Arts Production (TrAP)

  Info kan lastes ned her.
Working...
X