Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse

Oppgradering av Thaiportalen

Vi har oppgradert programvaren i forumet til nyeste utgave. Designet har også fått en "new look". Vi håper det faller i smak.
Se mer
Se mindre

Chiang Rai - Det hvite tempel

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Chiang Rai - Det hvite tempel

  Vi fikk også reist litt rundt i Chiang Rai, og en av plassene som fruen ville absolutt besøke var noen hvite templer (tror det totalt skal bli 9 av dem på samme plass).
  Disse templene ligger vel en halvtimes kjøring utenfor selve Chiang Rai sentrum.

  Han som koster og spandere allt dette (må koste noe helt sinnsykt), er vel regnet som thailands største kunstner, dere ser han på det ene bilde (plakat).
  Var innom de fleste templene, både ferdige og uferdige.
  Absolutt en ting å få med seg når man først er oppe på de kanter.

  Og ja, dem er så flotte som dem ser ut som


  __________________

 • #2
  Denne kunstneren er en av de mest berømte sangere i thailand om jeg forsto min kone rett... hvis du kikka nærmere på fasaden på templet så ser du at det erdekorert med en masse små speilfliser herlig å se på i skumringa slik jeg fikk se det.... har navnet noe sted med, men det står stille i øyeblikket....

  ” Wat rong kua”

  Pagoden/templet heter ” Wat rong kua” hvor byggingen ble påbegynt for 2-3 år siden var ett meget vakkert og påkostet skue i hvitt og tusenvis av små speil på ca 1 ½ x 1 ½ cm satt i meget uttenkte mønster. Hele herligheta var bekostet av en nyrik kjent artist og sanglærer: Chalum Chai…. som er blant topp 5 lista av kjendiser i Thailand de siste årene. Dette rakk vi med knapphet før de stengte kl 1830. Vi fikk ca ei halv time i kvelsskumringa hvor alle var fornøyde med dagens utflukter.

  se forøvrig på denne russiske pdf linken på 64 sider...masse pene bilder fra området
  http://infothai.ru/fotoalbum64.pdf
  No Problem, Never problem if you dont make it by your self as: Intet er ummulig, det ummulige tar bare litt lengre tid.....

  Kommentar

  Working...
  X