Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

været

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • været

  Ser på værmeldingen at det er meldt regn og regnbyger på krabi/phuket om dagen. Er det noen som er i området og kan fortelle meg om vi burde prøve og legge opp reiseruta litt annerledes, eller om det ikke er så dårlig vær at det går utover ferien?

  Sara

 • #2
  I Krabi/ Phuket kan det plutselig begynne å regne når som helst. Det er sjelden det regner så mye at det skaper problemer for turister. Regnsesongen har ikke begynt riktig enda. Det regner heller ikke hverdag. Vet ikke når dere har tenkt å være der. Det går an å følge værmelding fra dag til dag. Blir dere nødt til å endre reiseruta anbefaler jeg Hua Hin. Det regner kun 7 dager i året her;-)
  Den beste helsetur til Thailand!
  www.thaimedretreat.com

  Kommentar


  • #3
   Vi reiser til krabi 28. mars - bangkok 2. april - phuket 5. april - phi phi 9. april - oslo 12. april... det er i allefall planen, men følger jo med på værmeldinga og det ser ut som det ikke er topp vær omm dagen. men, så ikke helt topp ut på værmeldinga forrige gang vi tok samme reiserute, men da hadde vi mer en nok sol!

   Kommentar


   • #4
    Har vært i Phuket en liten uke nå og her har det ikke kommet en regndråpe , tørt som bare det.
    Værmeldingen sier tordenvær og regn, men det stemmer ikke.

    Kommentar


    • #5
     Det regner definitivt ikke i Krabi. Bra for turistene, men dessverre også noe problematisk for dagliglivet. I flere og lengre perioder har den "kommunale" vanntilførselen vært stengt. Vann bilene kjører det rem og tøyler tåler, og køen er mange ganger lang. Vannforbruket må derfor planlegges, og bestilles i god tid. For ordens skyld er dette et "hjertesukk" problem for oss med hus. Som turist kan du glemme hele greia.

     Kommentar

     Working...
     X