Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Rawai Beach

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Rawai Beach

  Rawai Beach holder en helt annen profil enn de andre strendene i Phuket. I helger og på fridager er dette utfluktsområdet for mange thaier både fra fastlandet og Phuket. Rawai Beach på den sørvestlige delen av Phuket var den første stranden på øya som ble tatt i bruk av turister, da thaier fra Phuket town for flere år siden begynte å dra hit når de ville vekk fra hverdagens stress. Tempoet her er derfor også mere laid back enn ellers i Phuket.

  Mange drar hit for å handle fersk fisk fra bodene langs stranden, først og fremst private, men også mindre restauranter i foreksempel Patong. Det ligger også et stort eksportfirma her som produserer souvenirer og pyntegjenstander produsert av skjell og det en måtte finne i sjøen som kan brukes.

  Langs strandpromenaden 1 nyttårsdag var det grupper med familier nesten så langt øyet kunne rekke..., som hadde slått seg ned med vesker fylt opp med mat til utflukten.


 • #2
  eia var vi der<->.det så meget bra ut i den fiskedisken

  Kommentar


  • #3
   Flotte bilder Andaman, har fått besøkt denne plassen jeg også for en del år siden.;)

   Kommentar


   • #4
    Godt nyttår

    Opprinnelig skrevet av ranthai Vis innlegg
    eia var vi der<->.det så meget bra ut i den fiskedisken
    Hei
    Kjekt innlegg fra Rawai. Vi bor mellom Chalong og Rawai og kjører moped til Rawai hver dag for å handle. Besøker den koselige baren Nikita som ligger rett ved havet. Rawai er vel verdt et besøk.

    Hilsen
    Vigdis

    Kommentar


    • #5
     Vi vurderer en dagutflukt fra Ao Nang til Phuket. MEn er dette litt vel ambisiøst å få til om vi også skal se den store buddhaen og få gjort litt shopping?

     Kommentar


     • #6
      Anbefaler turen fra Ao Nang til Phuket med båt, veldig fin tur med mye natur.      Lei dere en taxi når dere kommer fram, han kjører dere dit dere ønsker til en meget rimelig penge. Jeg besøkte Big Buddha for snaut 9 måneder siden. Imponerende, og flott utsikt ut over Phuket.

      Attached Files

      Kommentar

      Working...
      X