Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse
No announcement yet.

Steder i nærheten av Hua Hin

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Steder i nærheten av Hua Hin

  Hei

  Vi er en familie på fire som skal 3 uker til Thailand i juni. Første uken skal vi til Hua Hin og den siste i Bangkok. Den midterste har vi ingen planer for ennå. Er det noen som har noen tips?

 • #2
  Ta buss sydover fra Hua Hin, og ta båt til Ko Samui. Bli der en uke. Fint sted for dagsutflukter og strandliv. Derfra flyr dere med Bangkok Airways til Bangkok for den siste uken. Flyplassen på Ko Samui er vel verdens mest eksotiske
  Eller dere kan reise ned til Krabi med buss fra Hua Hin (det er en lang tur), og ta dagturer derfra ut til masse flotte øyer. Alternativ tre er Koh Lanta. Først til Krabi deretter minibuss til Ko Lanta og retur samme vei og fly fra Krabi til Bangkok for de siste dagene der.

  Kommentar


  • #3
   Hei og takk for svar

   Tror ikke det blir Koh Samui, der har vi vært 4 ganger før så tenkte å prøve noe annet nå. Vanskelig å holde seg unna det stedet.. Hvordan er været i juni på Krabi siden da. Har egentlig tenkt at vi må styre unna den siden da. Vil jo ikke regne bort heller.. Har du vært i Hua Hin? Har skjønt det er mange ulike meninger om stedet.

   Kommentar


   • #4
    Jeg kom med forslagene på bakgrunn av at dere ønsket en uke i Hua Hin først, og da er det mest natrulig å fortsette sydover for å unngå så mye kjøring og kjedelige transport-etapper. Det tar tross alt to-tre timer å kjøre fra Hua Hin til Bangkok.
    Hvem sier at du vil regne bort på Krabi-siden i juni? Men, du ikke vil på Krabi-siden, er valget nord, Isaan eller Koh Chang og Koh Samet. Mye flotte småøyer utenfor Samet.
    Det er vel nesten det samme hvor i Thailand dere havner langs kysten. Strand er noe engang strand. Badevannet like varmt og hotellene har de samme møblene og bassengene like flotte. Været kan du uansett ikke gjøre noe med.
    Hua Hin er bra, men avhengig av hotellet når det gjelder avstand til stranda. Ligg iallefall langt unna Sheraton som jeg har bodd på.

    Kommentar

    Working...
    X