Velkommen!

Velkommen til vårt forum, her finner du mye info om Thailand, det gir deg nye ideer og spenning.

Vennligst registrer deg hvis du vil delta.

Registrer nå

Kunngjøring

Collapse

Oppgradering av Thaiportalen

Vi har oppgradert programvaren i forumet til nyeste utgave. Designet har også fått en "new look". Vi håper det faller i smak.
Se mer
Se mindre

Khao Chong i Trang

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
Nye innlegg

 • Khao Chong i Trang

  Khao Chong Nature Reserve finner du ca 21 km fra byen Trang i retning Phatthalung. Et skilt ved veien viser hvor du tar av for å komme inn i dette spennende og naturskjønne området. Mange forskere drar gjerne hit på grunn av det unike artsmangfoldet du finner i området.  Lokalbefolkningen bruker området til rekreasjon, ungommen har sine badeplasser i de store kulpene under fossefallene, Ka Chong, Ton Yai og Ton Noi er noen av de.
  Khao Chong var det første stedet i Thailand som ble valgt ut til studier av natur og dyreliv. Høye trær drar til seg store svermer av store honningbier, Apis dorsata. Lokalbefolkningen har gitt hvert tre sitt navn, de store trærne kan huse opp til 50 kolonier med disse digre honningbiene. Noen uker før honningbiene migrerer til et annet område plukker de eldre mennene i området ut unge gutter til å klatre opp i disse kjempetrærne for å samle bolene med honning. For ungdommene er det status å bli utplukket til dette.


 • #2
  Jeg har lyst å svømme i vannet fra fossen.

  Har du prøvd en kopp "Khao Chong" kaffe?

  klikk: http://www.khaoshong.com/eng/about.html

  Kommentar


  • #3
   Flere benyttet seg av muligheten til å ta en svømmetur ja.

   Khao Chong kaffe har jeg ikke prøvd ganesha, men takk for tipset. Har lagt linken i mine bokmerker. Skal sjekke denne ut nærmere!

   Kommentar

   Working...
   X